Rólunk

Hol talál meg minket?

Szállodánk Sopronban az Alpok alján fekvő kisvárosban épült, melyet a Dunántúl ékszerdobozának is neveznek.

Az óváros felett kialakított üdülőövezetben, a Lövérekben található a szálloda, amely az átutazók és a hosszabb ideig itt tartózkodó vendégeknek egyaránt színvonalas ellátást biztosít. A város a mai napig őrzi az elmúlt korok emlékeit. A barokk épületek, gótikus fülkék, római kori fal- és útmaradványok gazdag együttese a belvárosban sétáló vendéget az elmúlt évszázadok hangulatával tölti el. A város fölött kialakult üdülőövezet tiszta levegőjével és természetes szépségével kikapcsolódást nyújt az ideérkező vendégek számára.

Mit adhatunk Önnek?

Szállodánk egy és másfél szobás apartmanjaiban felszerelt komplett konyhával, étkezővel, színes Tv-vel, satelit programokkal, rádióval, telefonnal állnak a vendégek rendelkezésére. Az aktív kikapcsolódást kiegészíti a szálloda közelében található uszoda, szauna és teniszpályák.

A Solar Apartman Club Hotel kiváló kiindulópontja lehet a Nyugat-Dunántúl nevezetességeit felfedező kirándulásoknak, a környék kastélyainak (Fertőd, Nagycenk) és az európai hírű fertőrákosi kőfejtő és az ott működő barlangszínház meglátogatásának.

Négylábú barátját se hagyja otthon, mi vendégül látjuk őt!